DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hazırlamış olduğumuz bu projenin en temel amaçları;

-Tekniğe uygun olarak, CNC  programlarının Hazırlanması ve CNC iş parçasını İşlenilmesinin öğrenilmesi-- Yeni teknolojiye sahip CNC torna tezgâhlarını kullanma  yeterliğine  sahip , aynı zamanda basit CNC programlarını kullanabilecek nitelikli elemanların yetiştirilmesi-CNC makinalarının periyodik bakım uygulamalarının öğrenilmesi-  İşletmelerin ihtiyacı olan, nitelikli eleman ihtiyacına cevap verebilmesi.- Mesleki eğitim kurumlarında, eğitim-öğretim tekniklerine yeni uygulamların dahil edilmesi ve  katılımcı grubun CNC  alanında kullanılan teknolojilerin yerinde öğrenilmesi-Katılımcı öğrenci grubun, yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi-Katılımcı öğrenci grubun edindikleri tecrübeleri, mezun olduktan sonraki süreçte meslek yaşantısında kullanılmasını sağlamak ve yaygınlaştırmaktır.

PROJEMİZ

“CNC OPERATÖRLÜĞÜNDE; CNC NOKTA KAYNAK,CNC FREZE,CNC LAZERLE KESİM UYGULAMALARININ” ÖĞRENİLMESİ”

KATILIMCI SAYISI: 52

PROJE TÜRÜ: IVT TEMEL MESLEKİ EĞİTİM ALMAKTA OLAN ÖĞRENCİLERİN HAR.

PROJE ORTAKLARI:

-AKÇAKOCA TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ

-BOLU MERKEZ “İZZET BAYSA TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ”

-YURT DIŞI ORTAKLARIMIZ:

ALMANYA İSVEÇ FİNLANDİYA