DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Akçakoca Fedai Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

AYAZLI MAH. DÖNGELLİ CAD. NO4 81650 AKÇAKOCA / DÜZCE
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kişilik ve karakter gelişimi en üst seviyede, toplum kurallarına ve insan haklarına saygılı, emeğin ve bilginin önemini kavramış, çağın gerektirdiği yeniliklere ayak uyduran, öğrenmeye açık, endüstri sektörünün gelişimine katkıda bulunacak, milli ve mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş, etik değerlere önem veren, ahlak kurallarına saygılı, bireyler yetiştirmek.
Misyon
Son teknoloji ekipmanlara sahip atölyeleri; dünya standartlarındaki eğitim modeli ve bilimi esas alan vizyonu ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, erken yaşta iş hayatına kazandırıp imalat sanayinin ihtiyaç duyduğu yaratıcı, yenilikçi, alanında uzmanlaşmış insan kıymetini ülkemizin hizmetine sunmak.
Başarılar
Okulumuzun 2010 yılı MEB -Erkek Teknik öğretim Genel müdürlüğü´ne balı okul ve kurumların katıldığı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Türkiye birinciliği vardır. (Yenilenebilir Enerji kaynaklarının Organik tarıma Uyarlanması Projemiz)
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
DOĞALGAZ YAKITLI - KALORİFERLİ